Dapatkan ubat buasir di kedai cik hanie di aplikasi shopee

Assalamualaikum semua,lama dah hanie nak menulis.
Kali ni Tak nak tulis panjang-panjang,cuma ramai yg pm hanie Kat Mana nak dapatkan ubat buasir NewRox tu...sekarang hanie Ada jual di shopee.
Sudi2 la follow hanie di shopee Dan terima kasih banyak2 sebab banyak support hanie selama ni.yg Mana yg hanie Tak Dan nak reply tu hanie mints maaf banyak2.insyallah hola Ada masa terluang hanie akan reply ye.

Ni link shopee hanie,jemput follow ye.Cik hanie personal shopper



Sayang korang semua.

Share:

0 comments