Update blog guna handphone?korang memang awesome.



Tepukan untuk diri sendiri,akhirnya hakak dapat siapkan entri setelah dari pagi tadi on off pegang handphone siapkan satu entri.Sampai gym pun hakak tinggalkan dengan rasa bersalah.Tak pe esok pepagi morning hakak pegi gym...dah 3hari cuti ni.

Sepanjang hari hakak terfikir,macam ne la blogger yang update entri pakai handphone ni,tak penat ke?tak renyah ke nak masukkan gambar satu-satu,nak setting semua tu,nak masukkan link,ya ampun...korang memang awesome la weh.sapa yang selalu update blog pakai handphone,boleh la tinggalkan link kalian dekat komen,nanti hakak terjah.


Ok lah,malam pun makin berganjak no,esok nak bangun pagi,anak dara hakak nak sekolah.so,kita tido dulu...nunite all...mimpi indah semua,sebelum tido jangan lupa,baca doa dulu okeh.

pssttt... hakak dah rindu dengan mr.lappy,ada 4 entri tak settle lagi ni huhu,ok lah nak sambung nangis pas tu nk tido.

Share:

1 comments

  1. alolololoooo jangan la nangis...good job memang terer la sapa update pakai phone,ai is memang kurang sabar hahahah dulu pakai tab ok lagi la hahahaa

    ReplyDelete