Hubungi orang tersayang secara percuma bersama Maxis



Assalammualaikum,selamat pagi semua...

Apa rutin korang waktu pagi?Selain menempuh jalan sesak nak pergi kerja,main dengan kucing,atau kemas rumah?Mcm aku,aku suka dengar suara orang-orang yang aku sayang.Bila dah borak seketul dua,hati nak bekerja pun makin bersemangat,tapi kalau tak de kredit,tak dapet hakak nak nolong,melainkan...


1000minit panggilan percuma


Disaat semua harga barang naik,semua barang jadi mahal dan poket semakin menipis,nak top up selalu pun kita rasa macam satu pembaziran kan.Nasib baiklah hotlink sangat-sangat memahami keadaan dan perasaan pelanggan mereka,makanya,mereka telah memberikan satu berita gumbira untuk pelanggan maxis prabayar,nak tau apa berita gembira yang hakak nak share?jom baca kat bawah.





Okeh kat sini hakak nak share berita best dengan korang,buat korang yang pakai maxis hotlink,sekarang korang boleh berborak puas-puas dengan insan kesayangan tanpa perlu risau tentang bagi kredit anda..sebab maxis hotlink memberikan 1000 minit masa berbual percuma untuk 5 friendz anda.

Cara tebus

Cara nak redeem 1000 minit panggilan percuma ni,senang je,nak tau macamana?meh hakak ajar.

* dial #100*
* Tekan 01 (Seterusnya)
* Tekan 6 (Akaun saya & Lain lain)
* Tekan 2 (Panggilan Percuma)
* tekan 1 (tambah)
dan seterusnya ikut arahan yang diberikan

Tak susah pun kan...boleh call orang tersayang.Lepas ni dah tak de la alasan untuk telefon mak dan ayah kat kampung kan.1000minit tu kalau hakak yang guna,mungkin lebih dari sebulan baru habis kot haha.so apalagi lagi,jom la buat.

Untuk maklumat yang lebih details korang boleh la layari website hotlink terus di @www.hotlink.com.my

P/s : hanya untuk maxis ke maxis,andai korang pakai telco prabayar yang lain,tak dapat ler hakak nak nolong dik non uit.

Share:

4 comments

  1. Replies
    1. Sayang nya...mana tau nak tukar telco,blh la tukar pada maxis.hehe

      Delete
  2. Lama jugak Masa berbual percuma. Ha..yang pakai maxis bolehlah tebus..boleh Sembang lama-lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul,zura pakai dekat sebulan dah,hari-hari call kampung,bercakap bukan kejap,tapi tak habis2 lg hehe.

      Delete