1001 manfaat dengan Minyak Kelapa Dara Ibu

Minyak Kelapa Dara Ibu

Assalammualaikum semua...

Buat korang yang rajin follow terjah ke blog hakak,korang mesti tahu hakak ada masalah usus (buasir) ,macam-macam jenis ubat hakak dah cuba,tapi tetap macam tu jugak.Kalau korang nak tahu buasir ni berpunca dari sembelit,tahu tak sembelit tu apa?Sembelit tu bak kata orang kampung susah nak membuang atau tak lawas.Kadang-kadang 2hari sekali baru membuang.

Nak dijadikan cerita,baru-baru ni hakak terbaca pasal satu produk ni dekat facebook pages @infoibuhamil kononnya nak beli untuk hilangkan selulit dekat dekat perut ni,lepas baca info tentang MKDI ni,hakak terasa nak cuba pulak,apalagi,hakak pun order la,Pagi ni order,tengahari esoknya MKDI sampai kat tangan hakak,laju kan.Sebelum hakak cerita lebih lanjut meh hakak terangkan sikit tentang Minyak Kelapa Dara Ibu ni.



Apa itu Minyak Kelapa Dara Ibu,Dan Apa Fungsinya?




100%  Organik dan mempunyai 1001 khasiat.

Antara khasiat Minyak Kelapa Dara





Kebaikan Minyak Kelapa Dara 









Cara Pengambilan Yang Betul






*Antara sebab tidak boleh makan bersama susu dan madu adalah :
kandungan kedua2 bahan disebut boleh menuetralkan fungsi yang ada dalam MKDI. jadi akan hilang kegunaan @manfaat antara salah 1 kalau ambil kedua2 serentak. seumpama ambil ubatan & makanan tambahan. sebab itu disarankan, pengambilan dijarakkan 2 jam minima supaya keberkesanan terlihat

Sangat Sesuai Untuk Bakal Ibu






Buasir Dan Minyak Kelapa Dara Ibu

Kalau dekat atas tadi hakak sharekan tentang info MKDI,kat sini hakak nak share kan pengalaman setelah dua minggu hakak menggunakan produk keluaran dari komuniti Info Ibu Hamil ni,Minggu pertama hakak amalkan minum Minyak kelapa dara ibu ni,masalah sembelit hakak dah tak seteruk sebelum ni,perut pun rasa lega,nak membuang pun senang,lawas kata orang.Bukan tu je,Selain dari minum,hakak sapu jugak dekat tempat bengkak (buasir) Alhamdulillah,memang nampak perubahan,walaupun tak pulih sepenuhnya,tapi buasir tu makin kecut.Macam tak percaya je kan,tapi tu la hakikatnya.

Selulit

Selain dari Buasir,hakak ada masalah selulit yang teruk,yela orang genuk kan,hahaha..tak la hakak dapat selulit ni waktu mengandungkan Si Chenta Hati NUr Widad ni 7tahun yang lepas,waktu tengah mengandung tu orang kata jangan menggaru,tapi degil tak dengar,gatal tak tahan punya pasal garu tak ingat dunia,sekali dah bersalin perut pun mengecut,terkejut hakak tengok perut menggeretu teruk sesangat.Alang-alang dah beli Minyak Kelapa dara ni,Semua tempat hakak sapu...nak tau apa kejadiannya?Selulit hakak dah makin pudar,Kulit hakak pun dah tak sekering dulu,bak kata Widad,lembutnya kulit ummi.hah gitu.

Nak Buat Tempahan






Buat korang nak nak cuba alami sendiri kebaikan produk MKDI ni boleh la hubungi talian di bawah,atau berkunjung ke facebook MKDI ni terus :

Facebook : @minyakkelapadaraibu
Tel No : +6011-3500 0002

Share:

14 comments

  1. Bagus betul khasiat dia ..

    ReplyDelete
  2. Memang bagus amalkan VCO ni, banyak khasiat. Kita dah 5 tahun amalkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,zura baru cuba-cuba,tak sangka pulak rasi dengan zura.

      Delete
  3. Minyak kelapa dara nie mmg elok.dlu pernah amalkan masa time mengandung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk lepas bersalin pun elok.banyak khasiatnya.

      Delete
  4. Jangan mkn bersama madu dgn susu tu pertama kali dgr syaratnya mesti ada sebab kan...bagus info ni tq hanie

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juju,kita boleh makan bersama susu dan madu,kedua2 bahan tu akan menuetralkan fungsi vco ni.

      Delete
  5. baru tahu banyak kebaikan minyak kelapa dara ini, bagus ni kalau beli satu utk kesihatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..memang elok beli satu untuk satu rumah.

      Delete
  6. Wah bagusnya..ingt sesuai utk ibu hamil je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pun ingat mcm tu,bila dah baca dari page info ibu hamil tu,baru tau,owh bnyak kegunaan dan manfaatnya.

      Delete
  7. aku mmg amal minyak kelapa dara.. bgs ye brand ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,memang bagus babe..buasir aku pun dah ok sikit.

      Delete