Buffet Ramadhan 2017 De Palma Kuala Selangor





Assalammualaikum,salam Ramadhan semua..

sedar tak sedar sudah masuk mggu kedua kita berpuasa kan.alhamdulillah tahun ni sekali hakak diberi peluang,untuk berbuka puasa di De palma kuala selangor bersama beberapa orang rakan blogger.

Cantik pelamin ni kan,selain menyajikan sajian yang lazat,De palma juga menyediakan pakej untuk perkahwinan

De Palma Kuala Selangor

Sambil menunggu waktu berbuka puasa,Alunan Al-quran ini turut di alunkan oleh pelajar pelajar Tahfiz

Berkonsepkan Muhibbah

apa yang menarik di sini?selain sajian yang menyelerakan,De palma kuala selangor juga membawa konsep muhibbah.korang mesti tertanya2 kenapa berkonsepkan muhibbah kan,walaupun berbuka puasa ni lebih tertumpu pada kaum muslim,tapi disebabkan di malaysia ni terdapat berbilang bangsa,jadi tak hairan bila buffet ramadhan turut diserikan oleh bangsa lain,contoh nya dari bangsa cina dan juga india.jadi sesuai la dengan konsep muhibbah yang bermaksud keharmonian dan berbilang bangsa kan.


Sajian De Palma Kuala Selangor

De palma kuala selangor juga menyajikan lebih dari 50 juadah berbuka puasa.
apa yang paling hakak suka bila berbuka puasa di sini,salah satu nya roti jala,kuah kari ayam nya memang umphh,bertambah tambah,rasa macam nak tapaw bawa balik pun ada...hahaha buruk perangai betul kan.

tak boleh nak move on lagi...rasa macam nak repeat balik.

bukan tu je,kambing bakar juga antara tarikan di sini,setiap tahun,kambing bakar antara menu yang wajib ada.


Banyak lagi menu yang ada,antaranya Nasi Ayam,Pasta,Pasembor,Cendol,Roti Canai,Ayam Bakar Wak Menong,macam macam lagi la.untuk main course pun,jom layan gambar yang sempat hakak snap kat bawah.












Menyelerakan betul sajian yang dihidangkan disini,buat kalian yang ingin berbuka puasa disini,boleh la membuat tempahan awal,takut penuh pula nanti.

Harga Buffet Ramadhan
Dewasa : RM49.90
Kanak Kanak (6 - 12tahun) : RM25.00 

10% Diskaun
sekiranya korang datang dan memberikan kod Diskaun : www.hanieazura.com korang jugak berpeluang untuk menikmati potongan harga sebanyak 10% untuk semua buffet Ramadhan De Palma Hotel.tunggu apalagi,jangan lepaskan peluang keemasan ini.


Tempahan

Website : De Palma Hotel
Atau hubungi di talian : 03-3289 7070

De Palma Kuala Selangor juga mengundang Kumpulan Ghazal iaitu Halim Ahmad,untuk menghiburkan tetamu dengan alunan alunan ghazal mereka.Jadi tunggu apalagi,bolehlah buat tempahan sekarang.

Share:

11 comments

  1. Replies
    1. sedap,makanan kat sini memang puashati

      Delete
  2. Eh..berpatutan la harga dengan menu yg dihidangkan.. Banyak pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah miera,memang berbaloi2.

      Delete
  3. Goreng goreng panas dia tu nampak rare dan menarik. ☺️👍

    ReplyDelete
  4. Roti jala tu nampak menyelerakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. menu fav ni sis,kuah kari dia mabeles sgt.

      Delete
  5. Murah harga bufetnya, berpatutan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah,sedap dan berbaloi kak mas,tahun dpn blh la try berbuka kat sni hehe.

      Delete
  6. Dia punya Kambing Golek Herba dan Ayam Bakar Wak Menong memang terbaik. Di tambah teh tarik memang terbaik. Nak tahu tak 6 Tip Penulisan dan Kreativiti Dalam Blog? Kalau nak tahu klik pada nama saya :)

    ReplyDelete