~Kembara KBBA bersama Ayden Averroes Travel~



Assalammualaikum,Holaa sihat ke semua?
Kalau entri sebelum hakak bercerita tentang bertapa kalutnya hakak nak ke Stesen TBS,kali ni hakak nak cerita pulak,Kemana arah kembara KBBA kali ini.

Yeayyy...kami dah lepas sempadan
~KEMBARA KAMI~
Sepanjang 4hari 3malam hakak menghabis masa bersama 10 orang blogger dari Team KBBA.Memulakan perjalanan dari TBS hingga ke Bukit Kayu Hitam,Akhirnya kami berhenti di pintu sempadan Thailand.Thailand???Betul hakak sendiri macam tak percaya jauh betul perjalanan kami kali ini.Yang bestnya perjalanan kami kali ini ditemani oleh kakak manis yang bernama Eja dari Ayden Averroes Travel . Nak tahu pakej apa yang kami ambil?jom sambung baca kat bawah

Benda paling wajib yang perlu korang bawak.


~AYDEN AVERROES TRAVEL~


Kami memilih pakej Phuket,Krabi Dan Hatyai,hambik..sesekali hakak hakak berjalan,semua tempat kami nak pergi,lagipun pakej ni berbaloi dan menarik tau.
Etinerary kami sepanjang di Thailand seperti di bawah




PHUKET + KRABI + HATYAI 
(4HARI 3MALAM)

RM 549 per pax - Dewasa 
Rm 449 per pax Kanak-kanak(2tahun-12tahun)
RM100 per pax -deposit

PAKEJ TERMASUK
Van Commuter dari sempadan Bukit Kayu Hitam
Hotel 2 Malam di Aonang Krabi
Hotel 1 malam di Phuket 
Island Hopping di Krabi
Poda Island
Tup Island
Chicken Island
Railay Beach
Snorkeling
(free lunch di beach semasa Island Hopping,dalam bot)
Krabi city tour
Black Crab
Nok Awk
Krabi Night Market
Aonang Walking Street
Gastropod shell fossil
 Aktiviti di Phuket
Island hopping
James Bond island
koh panyee
Banglaa Road
Patong Beach
Phuket kilang baju
 Aktiviti Hatyai : Perjalanan pulang singgah Di Hatyai
Floating Market
TAK TERMASUK : Makan minum selain dinyatakan di atas
============================== 
 DATE TRIP 2017
 JAN : 5hb - 8hb
 FEB : Off 
MAC 30Mac - 2April 
APRIL : 27hb - 30hb 
MEI : Ramadhan Al Mubarak
 JUN : Ramadhan Al Mubarak
 JULAI : 27hb - 30hb
 OGOS : Off
 SEPT : 28Sept - 1Okt
 OKT : 26hb - 29hb
 NOV : 30Nov - 3Dec
 DEC : Off

Kat atas tu jadual untuk tahun depan,so kalau nak join korang boleh hubungi Ayden Averroes Travel,kat bawah ni hakak sertakan detail okeh :


Instagram : aydenaverroes_travel




Menarik kan pakej dorang...tu baru sikit,insyallah esok hakak akan curi masa hakak untuk update apalagi yang menarik,sedih sendu gelak tawa kami sepanjang berada disana...tungguuu...

Share:

0 comments