BS FIBRE DARI BEAUTY SWEET BUKAN HANYA UNTUK KECANTIKKAN.

Gemukkkkk...jeles tau tengok kawan kawan lain,semua dah slim,semua makin lawa,aku ni je,ntah bila la nak kurusnya,macam-macam produk dah aku telan,tapi tetap gemuk,tak nampak perubahan pun,makin gemuk ada la..huuu
Minggu lepas pos laju sampai depan bengkel,ada bungkusan untuk aku katanya,apalagi,ai pun bukak la,wow...barang yang ditunggu akhirnya sampai dekat tangan.Nak tahu apa dia??Jeng jeng jeng..ini lah dia BS Fibre dari Beauty Sweet.


BS FIBRE dari BEAUTY SWEET

Pertama kali aku mencuba produk kecantikkan dan pelangsingan yang perlu di minum.(aku ni seorang manusia yang sangat susah nak makan ubat,tambah lagi berbentuk cecair dan perlu di minum ya ampun) tapi nak kurus punya pasal,aku gagahkan juga diri ni,eceeh...


APA ITU BS FIBRE BEAUTY SWEET

BS Fibre ni di formulasikan daripada ramuan herba alam bersama Epal dan Delima fibre,selain berfungsi untuk menguruskan badan,ia juga berfungsi untuk mencantikkan kulit,menguatkan otot-otot,melancarkan peredaran darah,melancarkan pembuangan tosik,mengekalkan kesihatan dan yang paling best jika kita amalkan BS FIBRE ni,kulit kita yang kendur dan makin berkedut tu,akan kembali menegang,lebih remaja gitu.

CARA PENYEDIAAN

*Larutkan 1 sachet BS FIBRE ke dalam secawan air suam atau air sejuk (150ml) dan sedia untuk di minum
*Pastikan ambil 30 Minit sebelum makan
*Untuk kesan yang lebih cepat,ambil BS FIBRE waktu sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam


PENGALAMAN AKU

Sebelum minum tu,fuh memang berdebar giler la,macam-macam dok bermain dalam fikiran aku,habis la aku lepas ni,muntah ke tak ni,apa rasa nya,sedap ke,tapi bila masuk je dalam mulut,erm..boleh tahan,sedap...tak rasa macam makan ubat pun,fuhh lega giler,so tak membazirkan la kan,

Minum BS Fibre sambil menikmati kehijauan bendang...memang sedappp!

Hari ni masuk hari ke 4 aku minum produk dari Beauty Sweet ni,sekali pagi,sekali lagi sebelum masuk tidur.walaupun tak sampai seminggu lagi,tapi aku dah mula nampak perubahan,antaranya :

*bila tang membuang(aku jenis sembelit).Dah tak payah nak carik betik bagai,membuang senang dan tak sakit lagi.

*Nak pakai seluar kena carik talipinggang dulu,pergh dekat 2tahun aku tak pernah pakai belt.

*Badan rasa ringan,senang bangun pagi

*Jerawat mula mengecut,oyeah..suka sangat

*Dan yang paling best,aku ni jenis yang susah sangat nak bangun awal pagi,kalau bangun awal pagi pun,badan aku letih dan sakit-sakit,tapi lepas amalkan BS Fibre ni,alhamdulillah jam 6pagi aku dah boleh bangun tanpa rasa lesu.

*Aku ni jenis suka lapar tengah malam,lepas amalkan BS fibre ni,perut aku sentiasa kenyang,makan bila perlu,dengan kuantiti yang sedikit.

Harap BS Fibre akan jadikan impian aku sebagai satu kenyataan,nak kuruih wehh...

Harap-harap tahun ni boleh lah ai berkebaya hahahaha..gurau je,dapat mudahkan pergerakan aku pun dah syukur alhamdulillah sangat

Buat korang yang nak mencuba BS Fibre ni sila la baca dibawah:

BS FIBRE
Anggun,Langsing,Mantap,Remaja

# 017 953 4773
# 018 327 8335
# 01139970162
# 013 668 8162


Share:

3 comments

  1. Berkesan tau beauty sweet fibre ni. Syima dah try

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu,zura amalkan ni,bdn memang ringan sgt

      Delete
    2. Betul tu,zura amalkan ni,bdn memang ringan sgt

      Delete