Bendang

al kisah hari ni,tak pernah-pernah bangun awal,pukul 6.30 pagi aku dah bangun,siap mandi solat semua bagai,ni semua gara gara BS FIBRE dari beauty sweet,memang cergas badan di buatnya,tak de lagi masalah lesu dan letih bila bangun dari tido.

Ni la produk yang menyebabkan aku cergas sepanjang hari.


hari ni giliran aku untuk up entri tentang produk yang sangat bagus ni,dari pagi aku dok pikir,dekat mana ye,aku nak ambil gambar,pemandangan kat mana yang cantik dekat Sungai Besar ni ye erm...nak dijadikan cerita,tepat kol 7.30 pagi aku keluar meronda,tempat pertama yang terlintas dekat kepala aku,nak pegi tengok Banglow lama tu,tak tau la kenapa,tapi rasa rindu sangat nak tengok banglow tu.Sampai je tempat yang dituju,aku letak motor aku dekat bawah pokok berhadapan dengan banglow tu(aku namakan MR.BB : Banglow biru)

Tengah lepak lepak,aku kalih pandangan aku ke kawasan bendang,tetiba dapat idea,oyeahhhhhh..ni pot baik ni..Moh layan gambar kat bawah

Dia pun jadi model jugak,layankan hehe...


Adik-adik kat JPAM,aku panggil soh temankan aku hehe




Bestkan pemandangannya..kalau rumah aku macam ni,syoknya.




Ok tak gambar ni?nak kurus kan hehe.







Share:

0 comments