K.Rogers Butter cookies.



K.Rogers Shortbread and Butter Cookies,sedap rangup,memang antara butter cookies yang patut korang cuba.Rasa dia memang terangkat la,Aku dapat 3 tin,sehari dah licin.hancuss diet ai,hehe.

Cookies ni ada empat pilihan rasa,Cornflake & Careal,Raspberry & Almond Chip,Almond & Cocoa Chip dan Bluebery.Sangat sangat sesuai dihidang sewaktu tetamu datang,terutama sekali waktu raya,sambil tengok tv pun boleh,sekali ngap sedar sedar tinggal bekas je,hehe.


Add caption

Add caption

Add caption


Buat korang yang teringin nak rasa kelazatan cookies dari K.Rogers Butter Cookies
ni sendiri,boleh lah lawat fb page atau hubungi terus number talian 014-3348803.cookies ni juga ada di jual atas talian(online).Buat masa sekarang ni K.Rogers tengah buat promotion,dengan RM100.00 korang akan dapat empat tin biskut dengan pilihan rasa korang sendiri.seyes,korang takkan menyesal,dan tak mustahil akan repeat order lagi.
Oklah,nak sambung makan cookies sambil layan cerita one piece..yummy



Share:

7 comments

  1. memang berhantulah cookies ni.. tak leh stop makan kalau dah buka tin!

    ReplyDelete
  2. kan kak..ngap ngap tetau habis je hehe..

    ReplyDelete
  3. kan kak..ngap ngap tetau habis je hehe..

    ReplyDelete
  4. Boleh buat kuoh raya ni. Stock dah habis kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak akk dah soh order untuk raya dah.hee

      Delete