HADIAH DARI DATO SERI VIDA..TAHNIAH..

Hari ni buka facebook,kebanyakkan pengguna media sosial tengah hangat menviralkan page Dato Seri Vida nak bagi hadiah kepada yang bertuah,hadiah dia bukan calang calang tau,semua mahal mahal,
Seronoknya jadi Dato Vida,sungguh pun hartawan,tak lokek menghargai peminat dan pelanggan2nya
Bestnya kalau aku salah seorang yang terpilih hehehe..(dalam mimpi jela Cik Azura Uit)
Lagi satu aku suka dekat DSV ni bukan apa,dia memang jenis lantang,ada dia kesah orang nak cakap pasal dia,bukan dia mintak duit orang pun,kan..
Dapat buat talk dengan DSV ni pun aku dah bersyukur sangat,mana kot tau boleh mintak tips untuk majukan bengkel Widad AutoSport..hah gitu hehehe
Meh aku share sikit antara hadiah hadiah yang DSV nak bagi ni.

CHANEL tu we..nak beli sendiri memang tak mampu la.

Telan air liur dok tengok hadiah hadiah yang ditawarkan

LV,brand idaman kalbu,sekarang ni mampu pakai hat uptown je hee

Bestnya..juling mata dibuatnya.(juling mata pun,bukan aku punya hee)

Kalau dapat la,memang lena tido malam aku..

Apa-apa pun,kepada yang terpilih,memang ALLAH dah tulis tu rezeki untuk kalian,nasihat aku jangan riak,kesian kat orang orang yang tak dapat tu,kann..dan tahniah DSV sebab berjaya sehingga ke tahap ni,doa saya,moga DSV terus maju jaya (eceeh macam la DSV sudi baca blog cabuk aku ni)

Share:

0 comments