Hadiah dari DSV,ada pihak tak bertanggungjawab.

Baru post pasal viral hadiah DSV,rupa rupanya ada pihak yang tak bertanggungjwab menyebarkan fitnah kepada DSV,pelik betul,tak paham pun ada dengan manusia ni,apa motif dorang buat macam tu?bagi harapan dekat orang atas nama baik orang lain?pada aku kalau orang tu nak menjatuhkan DSV,helooo DSV langsung tak terjejas la dengan kerja giler korang ni,mungkin orang yang buat ni kurang kasih sayang kot..kesian..
So pada semua,harap tak terpengaruh dalam penyebaran viral palsu tu(aku pun terbabit gak huhu).mungkin mereka yang mencipta post tu berniat untuk mencemarkan nama baik Dato Seri Vida..so kita jangan terlibat okeh,nahee nahee..
Ni aku sertakan bukti yang DSV tak terlibat dalam post yang tengah viral hari ni.

Share:

2 comments

  1. macam-macam skrg orang tipu akaun kan.. ermm.. sapa yg terpedaya mesti dah follow dan like bny2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,bkn setakat like n follow yg share pun bnyk.zura pun terjebak huhu

      Delete