Bertabahlah Zura -APO2016

Dari petang tadi aku charge handphone semata mata nak layan APO2016 online malam ni,bila tiba malam,pukul 9 dah terpacak depan tv,dh connect wi-fi ke cpu,dengan penuh debar didada tunggu pengumuman pencalonan blogger pilihan online,dengan line maxis yang tersangkut sangkut,..tiba tiba gambar dekat screen tak bergerak gerak dok loading dari tadi,mata terkalih kat hendphone,argh!!!!!!apakah???di saat pengumaman blogger pilihan online handphone habis bateri,rasa nak aku campak je handphone ni ke lantai T T ,nasib baik la sifat sabar ni masih menebal lagi.
Penyudahnya memang aku tak tahu la sapa yang dapat bawak balik trofi untuk blogger pilihan Online APO2016.
Bertabahlah zura...bateri kau kejam...bencinya aku.

Share:

1 comments