Izinkan aku membebel

assalamualaikum... hampir sebulan kebizian..baru hari ni berkesempatan mencoret kat blog aku yang hampir bersawang ni.. bizi pindah rumah,lepas tu dapat plak peluang follow team kbba ke Taman Negara(next entry hehe),balik dari Taman Negara,Widad pula dikejarkan ke hospital,bertapa la ummi an Widad dalam wad selama 5 hari..keluar je dari wad,ummi pulak dikejarkan ke Hospital Klang,kena tahan sehari kat klang,balik dari klang,dah bizi dengan urusan bengkel,rasa macam memerlukan rehat,en.hubby pulak ajak ke langkawi..ummi trus hilang penat bila dengar nak berjalan..haha..balik dari langkawi,bizi dengan urusan bengkel,kemas bengkel sebab plan malas dah nak cari rumah sewa nak stay dekat bengkel je..so kena la kemas susun atur kat bengkel ni,dalam proses nak menetap kat bengkel ni,macam2 plak hal yang jadi,tak penah2 ular masuk bengkel,tetiba plak ada ular masuk bilik tempat kami sekeluarga tido ..haish,seram dia,sampai hari ni terasa.dan akhirnya malam ni ALLAH bagi kesempatan untuk aku membebel kat dalam ni..so lepas ni aku akan terus ke next entry..tentang pengalaman dan produk2 yang aku pakai sepanjang di Taman Negara.jumpa nanti.










Share:

0 comments