Bila mood rajin sampai

Assalammualaikum..
Morning allllls..mood ada sikit baik inin hari hehe,semalam my luvly mom datang,petang tu mak ajak pegi pasar sg.haji dorani carik lauk(ikan,ketam,etc)so aku ikutkan jela,sambil mak carik lauk,aku pun selit la barang untuk aku sekali,aku beli udang lipan ketam tempe dengan ikan kembung(untuk si bollat an labu)
Bangun pagi kemas dapur sikit2 pastu terus keluar kan lauk yang beli semalam..so prepare untuk masak.

Hasilnya pukul 10 dah siap lauk untuk santapan lunch nanti hehe

Share:

0 comments