Selamat Pengantin Baru Odie

24.march.2016 Jumaat yang lepas,tamatlah zaman bujang salah sorang anak angkat mak aku a.k.a kawan baik adik aku,selamat pengantin baru odie n jihan,akhirnya selepas lebih 6 tahun menjalin cinta,maka bersatu la mereka(giler skema ayat aku) tapi waktu akad nikah tu aku tak pegi,waktu sanding baru kami satu family pegi. Mengenakan busana hijau pekat yang direka dan dijahit sendiri oleh pengantin perempuan.jihan mmg tailor pun,bagi je design apa,semua dia boleh buat,kemas dan cantik.(iklan kejap hehe)
 meh layan gambar2 yang sempat aku snap.



widad dengan amanina..ummi pun nak selit juga hehe

Sementara tunggu cik odie bersiap ummi dengan widad selpie dulu peace yoo


My luvly sista..yang tudung grey tu kakak ipar ai,yang berniqab tu ank sedara ai




kalau bab posing bagi kat dua orang,menjadi sungguh.


aku anak perempuan bongsu,tapi kenapa macam aku yang paling tua..so sad..


Mak ai dengan anak2 lelakinya hehe,dua dah jadi hak milik orang hehe


Pengapit dok selpie an pengantin sekejap


kaum kerabat ai..ni baru suku,yang lain dok kat luar..MAKAN..


Selpie dengan kakak ai,n Hafiz,insan yang banyak tolong Jihan utk majlis ni.


yang tudung hitam ni kakak aku yang no 2(ank no 3 dalam family aku)tapi akudah macam kakak dia..jeles nyah.


Pengantin dengan bff dia,dua2 iwan,iwan sapiai dengan iwan miji.


Model Jemputan hahaha.


tinggi kek dia,sory gambar tak clear,maklumlah hp murah hehe


Kek sponsor by Zara floria dessert(xblh nak link,fb prob sob,sob,sob)


semua bermata 4 ai je free spek hahaha

Alhamdulillah,selesai satu majlis,esk majlis bertandang plak di sungai tengi,sorry tak dapat follow,ada wedding kat sekincan.
doa aku untuk adik2 aku ni,moga sabar,tabah dalam menempuh hidup di alam perkahwinan,odie,galas tanggungjawab sebagai suami dengan adil,macam tu jugak dengan Jihan,dan buat pengapit pengantin tu..Cuba dan teruskan usaha untuk menjadi suami,ayah,menantu dan anak yang baik.tanggungjawab lelaki tu besar.moga hubungan kekeluargaan kita kekal sampai bila2.sayang korang semua.Muahhh

Share:

0 comments