Bermulanya Disini :)

As`salam...
Alhamdullillah,hbs dh blja kat giatmara,skg tgh pratikal kat Pejabat belia dan sukan sabak bernam..
tp skg ni bkn nk citer pasal tmpat pratikal,tp nk citer pasal adik2 kesayangan akaq kat giatmara nun
hehehe,kat giatmara ni berpuak2 gak,ada 4puak semuanya,tp semua akaq redah hehe

ok,first group..jeng jeng jeng



Nama budak ni tira........
memula jmpa dy wktu hri interview..coz akaq an dy diinterview sx dek cikgu ziela..
memula jmpa dlu,apa yg ada dlm fikiran aku,pergh..baik budak ni,santun je,tudung labuh,dri ap yg cikgu bgtau pakcik dy ad keje kat giatmara ni..
ok,tu tanggapan pertama la kononnya,sx dh msuk blaja,n knl lebih rapat,perghhhhhhhhhh..
bru kutahu perangainya,otak giler2,senget gak minah ni rupanya,hoho..

yg kedua,
okey budak ni nmnya saidatul,tp lbh fofulor dgn nm sai,sopan,comel,klakar,tp sekali kuar slenga banjar dy,pening akaq nk memahamkan ap yg dy ckp,hahaha

yg ketiga...
shazwani,memula akaq tgk dy,dlm kepala dh terdetik dh,gler sombong minah ni,senyum pun payah,bdn sekeping je pun,hahaha(wani jgn mare ea).tp bl dh kenal,loh,giler bpak,dy blh wat lawak,tp xgelak,mcm xde emosi pun ada,tp bdk ni mmg sempoi,wlupun dtg dri family yg agk ada2,tp xmenunjuk pun.

yg keempat,
Keon..hai keon hehehe,dy ni msuk giatmara lewat sikit,jenis budak biasa2 je,senyuman dy ni unik sikit,xtau nk terangkan mcm ne,hehe tp dy ni la yg paling awal kuar dri giat,sbb dpt offer blaja matrix kat kelate.

yg kelima,
fizah..asal dri jeram,tp dok rmh kakak dy kat sini,kakak dy sebaya akaq,hehe tp terasa diri ni muda plak bl bercampur an dorang.. :)
minah ni mmg suka menyakat,memula jmpa,sopannya bdk ni,dy lah antara awek yg mencuri perhatian akaq,sesuai dijadikan adik ipar ni,hahaha(tau dek pakwe dy mampus aku),nmpk penyayang,tp bapak...kaki menyakat rupanya,n satu g,dy ni klu gelak blh runtuh giatmara ni..haha

ok,4 information,bdk2 kat ats ni semua bdk sekolah agama..
dlm group ni ada 3 ekoq jantan penyeri group ni,hehe

yg pertama,


















konon hensem lgi gagah katanya,Alfi zikri,memula msuk giatmara ni,aku pelik sikit an perangai bdk ni,sihat ke idak,mcm xbtl pun ada,haha,giler poyo,mengacau org je kejenya..dh lelama knl bru la aku tau,mmg sah bdk ni xbetul haha,mereng tp best kwn an dy..baik,senang diharap bdk ni..

yg ke2,
Amirul,tp kitarang panggil am je,bdk ni msuk lmbt skit,ingat lgi memula dy msuk blaja kat giat,time tu kat pehimpunan(ceh mcm kat sekolah plak,huhu)akaq tgk bdknya,pergh giler skema bdk ni,bju msuk dalam seluar,pergh dah knpa budak ni,haha..dh lelama knl,okey bru la tau bdk ni mcm ne,mulut bapak lancang bdak ni,sekali kuar dy punya hangin,semua makian kuar,hahaha,tp bdk ni,otak dy xde bnda lain,buat bisness,crik duit,.

yg ke3,irsyad nmnya,memula rapat an bdak ni,sbb dy suka citer pasal sai,nk ngorat la knonnnya,haha,tp sai ngeri an dy..adoi lawak klu dikenang blik,tp skang dh ok dh,dh jd kwn,blh sembang biasa2,xde la tergedik mcm memula jmpa sai,tp bapak sentap bdk ni..

pape pun memori yg tercipta an dorg,amat2 la indah buat akaq ya dah bangka ni hehe

ok ni bru first group,yg second group t akaq buat entry bru okeh :)


Share:

0 comments