GIAT MARA SABAK BERNAM

      Assalammualaikum,dh lm dh nk tls entry ni kat mr.belog,tp asik xberkesempatan je..ntah bz dgn apa,cheq pun xtau,hehe..
     gini citernya,awal bln 10 hri tu cheq blik kg,kakak cheq habaq,dy nk masuk giat mara,memula tu mcm pelik,mcm hairan je,yela dh tua2 bru nk blaja,nk ke giat mara tu terima?dri apa yg kakak cheq cite,dy nak blaja menjahit,(mmg dy minat kearah tu)syarat2 kemasukkan pun simple je,umor 50thun pun blh blaja lgi kat situ.
     so nk dijadikan cerita,pas blik dri kg tu,cheq pun survey2 la link http://www.giatmara.edu.my/...mn la kot tau ada kursus2 yg berkaitan dgn komputer dan yg sewaktu dgnnnya..
       disebabkan cheq dok area sg.besar,cheq pun crik la yg dekat2 area sini,cantek,ada satu kat giat mara kat sg.besar ni,tp nm giat mara tu GIAT MARA SABAK BERNAM.dan yg paling bestnya,kursus yg cheq nk tu pun ada,hoho saya suka saya suka.. :)
    
  dgn serta mertanya cheq print borang,tgk apa yg dy mintak,ptg tu jgk cheq isi dgn selengkapnya,pastu trus hntr kat giat mara(dgn penuh excitednya ngee..)
      Setelah hmpir 2bln cheq menunggu,akhirnya..jeng..jeng..jeng..pihak giat mara sabak bernam hubungi n suruh cheq dtg utk diinterview.
     Hari yg dorang suruh cheq dtg tu pun tiba,rp2nya cheq mmg dh diterima,niat dorang soh cheq dtg tu,utk kenal2 n bercerita tntg kursus yg ditawarkan..dri apa yg cikgu tu dok citer(apa yg bakal diajar)mmg buat aku tertarik sesgt.setidak2nya dpt gak aku isi masa2 kosong aku an bnda berfaedah.

   Antara sebab2 aku nk blaja kat giat mara ni :
1.aku mmg minat bak godek mengodek cpu ni..
2.blh tingkatkan kemahiran aku tntg komputer.
3.yg paling best2 sgt..aku nk modify cpu aku ni,mn la kot tau blh lgi cpu yg super2 power..
 (hahaha angan2 xingat..)
4.belajar pun xlama(6bulan je)
5.dekat dgn rmh aku
6.my lovely doter pun dh nak msuk sekolah,dok kat rmh sesorang pun bosan gak.
so 2hb 1 2014 ni,aku kn g hospital wat medical check up smua bgai,n 6/01/2014 insyaallah aku akn bergelar pelajar(wlupun setakat blja kat giat)yg penting aku dpt ilmu :)
**harap semuanya berjalan dgn lancar..amin.

Share:

0 comments